вівторок, 13 лютого 2007 13:51

10 найбажаніших жінок у світі 2007 року (ФОТО)
10

Фото: AskMen.com
Найбільший у світі онлайновий сайт для чоловіків AskMen.com опублікував рейтинг 99-ти найбажаніших жінок планети. У першу десятку рейтингу потрапили як сорокалітні "левиці", так і двадцятирічні "паскудні дівчата".

1. Бейнс Ноулз, співачка і актриса. Визнана найбажанішою за свої трішки косоокі очі, приголомшливу усмішку і вміння поводитися, як справжня леді. Бейонс, у 2000-2002 рокахбула солістом суперпопулярної групи Destiny"s Child. Коли знімалася для фільму Dreamgirls (2006) схудла на 15 кг, щоб стати прототипом своєї героїні. Двічі була лауреаткою премії "Греммі".







2. Скарлетт Йоханссон, актриса і модель, "обличчя" рекламної кампанії парфумів Eternity Moment фірми Calvin Klein. У 2006 році підписала контракт з фірмою L"Oreal. Її визнали "музою" режисера Вуді Аллена. Стала зіркою після виходу фільму "Труднощі перекладу" (2003 рік). Скарлетт вважають найрозкутішою, сміливою і збудливо-нахабною жінкою.






3. Джесіка Альба, актриса. Не зраджує класичному іміджу "хорошої дівчинки", ніколи не знімається голою. У 2006 році вимагала від журналу Playboy вибачитися за публікацію її "голих" фотографій без дозволу. Засновник видання Х"ю Хефнер публічно приніс їй свої вибачення і зробив пожертвування на користь добродійних установ, яким Альба допомагає. Кажуть, що в ній поєднується доброта, краса, сексуальність і схильність до сарказму.





4. Адріана Ліма, модель, причому - одна з найзатребуваних у світі. Співпрацює з компаніями Guess, XOXO і Armani Jeans. Настільки знаменита, що в деяких країнах не може вийти з будинку, оскільки боїться нападу розпалених шанувальників.






5. Джесіка Біл, актриса, яка стала відомою після участі в рейтинговому серіалі 7th Heaven. Джесіка активно займається добродійною діяльністю, є активісткою організації PETA.







6. Алессандра Амброзіо, модель, яка перемістилася на "крилах слави" з 36 місця в рейтингу AskMen.com минулого року на 6. Слава здобула після виходу на екрани фільму про Джеймса Бонді "Казино Рояль", де вона знялась у головній ролі.







7. Шакіра, співачка. Талановита дівчинка з Колумбії, яка перетворилася на мега-зірку Латинської Америки. Тираж її альбомів перевищує 40 млн, у її колекції 10 "Греммі".







8. Марія Менунос, актриса, журналістка і телеведуча, американка грецького походження. Багатьом запам"яталася по невеликій ролі медсестри в блокбастері "Фантастична четвірка". Працює кореспондентом NBC, продовжує зніматися в кіно. "Я щаслива, коли роблю мільйон речей одночасно!", - говорить вона.






9. Анджеліна Джолі, актриса. Вразила мільйони чоловіків своєю роллю у фільмі "Містер і місіс Сміт", де знялася разом з Бредом Піттом. Красуня і гуманістка Джолі часто вилітає у різні точки світу як посланець Комітету у справах біженців ООН.






10. Еліша Кутберт, актриса, відома в основному в Канаді. Знялася у фільмах "Реальна любов", "Будинок воскових фігур". Її обожнюють уболівальники команди NHL, оскільки їй дуже подобається хокей.

За матеріалами  News.co.il .

Зараз ви читаєте новину «10 найбажаніших жінок у світі 2007 року (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути