пʼятниця, 13 березня 2009 17:52

Швейцарський зоопарк хотів згодувати тиграм малюка гіпопотама (ФОТО)

 

Швейцарський зоопарк шукає новий будинок для дитинчати гіпопотама, що народилося восени, і не має наміру вбивати його, не дивлячись на відсутність вільного місця. Як передає Associated Press, про це говориться в офіційній заяві зоопарку, випущеній у відповідь на звинувачення в жорстокому поводженні з тваринами.

Незабаром після народження бегемота в листопаді 2008 року низка видань, зокрема The Wall Street Journal, опублікували матеріали, в яких стверджувалося, що через брак місця в зоопарку дитинча буде убито, а його останки будуть згодовані тиграм з сусідньої клітки.

Прес-секретар зоопарку Таня Дітріх спростувала цю інформацію. "Випадки, коли нам доводиться вбивати тварин і згодовувати їх хижакам, дуже рідкі. Ми не збиралися чинити так з Фарасі", - сказала Дітріх.

За словами представників адміністрації зоопарку, Фарасі став "зіркою" закладу і залишиться в зоопарку, поки йому не знайдуть притулок у іншому місці. "Ми упевнені в тому, що знайдемо місце для нього. Повідомлення в пресі про те, що ми хотіли його убити через брак місця, безпідставні", - сказала прес-секретар.

Дитинча гіпопотама щонайменше на рік залишитися з матір"ю, оскільки він харчується ще її молоком, і, за словами прес-секретаря зоопарку, пошуки нового місця для Фарасі не настільки невідкладні. Вона також відзначила, що, цілком можливо, Фарасі, як і семеро його братів та сестер, яких раніше віддали до інших зоопарків, передадуть якомусь зоопарку на території Європи.

За матеріалами РИА Новости, Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Швейцарський зоопарк хотів згодувати тиграм малюка гіпопотама (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути