четвер, 23 лютого 2012 11:55

У Москві почався мітинг за Путіна
18

Фото: Фото: Reuters

Велика арена стадіону "Лужники", де в 13:00 за московським часом розпочався мітинг на підтримку кандидата в президенти РФ Володимира Путіна, повністю заповнена.

Учасники мітингу тримають російські триколори, різнокольорові повітряні кулі, портрети прем'єр-міністра, плакати і транспаранти на підтримку Путіна: "Наш голос за Путіна", "Путін - наш президент", "Захистимо країну", "Путіну як собі віримо! Йому лише Росію довіримо! "," Ми з Вами, Володимир Володимирович! "

Серед учасників акції не тільки москвичі, але й посланці різних регіонів Росії, у тому числі віддалених. Про це свідчать плакати з гаслами "Мороз Сибіру - ніщо, за Путіна голосувати йдемо", "Приангар'я - за Путіна", "Карачаєво-Черкесія - Росія - Путін", "Кубанці - за велику Росію, за Путіна".

Велика кількість мітингувальників тримають прапори своїх громадських організацій і підприємств. Тут сині прапори Союзу пенсіонерів, Союзу машинобудівників Росії, Московського обласного об'єднання профспілок, профоб'єднань інших регіонів, прапори спортивних клубів, заводів та багато інших.

Присутніх розважають популярні російські естрадні колективи. На полі встановлено кілька величезних екранів, які показують виступаючих та агітаційні ролики на підтримку кандидата. Під трибунами присутніх пригощають гарячим чаєм, кавою, бубликами та пряниками.

Між тим, люди продовжують прибувати на "Лужники". У ці хвилини на стадіон також проходять учасники ходи на підтримку Путіна, яке пройшло по Фрунзенській набережній.
Число учасників мітингу збільшується і вже досягло 130 тисяч осіб. Про це повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У Москві почався мітинг за Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути