понеділок, 24 жовтня 2011 11:51

У Львові на вихідних робили тату "на халяву"
13

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

З 21 по 23 жовтня у львівському Палаці мистецтв проходив Міжнародний фестиваль  мистецтва натільного живопису "Lviv tattoo fest-2011". Учасниками стали понад 30 майстрів тату з України, Росії, Білорусі та Польщі.

На першому та цокольному поверхах палацу для них зробили спеціально оснащені бокси. У них вони робили татуювання.

- Цим фестивалем ми руйнуємо стереотипи, - розповів координатор фесту Ярослав Сидорак. – Найперше те, що татуювання носять люди, які були позбавлені волі. Насправді татуювання є мистецтвом, яке добре розвинене в цілому світі. На жаль, в Україні культурний рівень натільного живопису ще досить низький. Також хочемо показати людям, що тату – це красиво і цілком безпечно.

Усі учасники заходу змагалися в різних номінаціях. Найголовнішим призом був кубок "Golden lione". Крім того, під час фестивалю проходив показ такого мистецтва як боді-арт, виступали рок-колективи.

- Я вже третій рік поспіль ходжу на цей фестиваль, - сказав студент Михайло Ярош. – У салоні зробити тату для мене дорого. А тут можна домовитися з майстром за півціни. Подеколи і на халяву можна зробити тату. От цього джокера мені на дурняк зробив минулого року майстер з Польщі. За це я був його моделлю в номінації "міні тату". Цього року домовився з одним київським майстром. Він мені обіцяв, що зробить дракона на плечі за 300 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Львові на вихідних робили тату "на халяву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути