середа, 14 грудня 2011 22:51

Львів'яни закликали українців "не бути скотами"
19

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні у центральній частині міста півсотні молодих людей закликали людей бути активними і брати участь у суспільно-політичному житті. Акцію "Не будь скотом" організували "Автономні націоналісти".

Молодь з плакатами в руках розташувалася на проспекті Свободи від Оперного театру до пам'ятника Тарасові Шевченкові. "Саморозвиток? Читаю модні журнали!", "Нація вимирає? Вип'ю за її здоров'я!", "На мітинг за зарплату? А скільки платять?", "Протест? У мене тренування!" - такі написи майоріли на плакатах.

"Таким чином ми хочемо змусити пасивних людей глянути з іншої сторони на їхній спосіб життя, - заявила учасниця акції Ярина. – Ми створювали плакати таким чином, щоб кожен зміг знайти себе бодай в одному із них. Сподіваємося, що наша акція змусить людей зрозуміти, що ті проблеми, які зараз є у чорнобильців, завтра можуть торкнутися кожного. Таким чином ми закликаємо до консолідації простих українців. Щоб кожен студент став на захист чорнобильця сьогодні і тоді кожен чорнобилець стане на захист студента, коли це буде потрібно".

Акція була офіційно погоджена із місцевою владою, тому жодних претензій зі сторони правоохоронців нe виникало. Люди позитивно реагували на плакати та підтримували подібні дії. Проте деяка молодь не розуміла глибини фраз написаних на папері.

"Цікаво, а скільки їм за цю фігню платять?", - запитувала молода дівчина в подружки.

Через двадцять хвилин молодь відправилася до пам'ятника Кобзареві. Там націоналістка Ярина звернулася з промовою до перехожих і закликала їх бути активними і відстоювати свої права.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни закликали українців "не бути скотами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути