вівторок, 01 березня 2011 16:28

Голі "феменки" пригрозили іноземцям "обламати банани"
17

У перший день весни активістки FEMEN провели акцію біля центрального РАГСу. Дівчата "висловили своє "ні" борделізації України".

"Топлес-протест "Наречені для папуаса" присвячений фіналу конкурсу, проведеного одним з новозеландських радіоканалів. Головним призом змагання був заявлений секс-тур в Україну", - нагадали активістки в своєму блозі.

"Рух FEMEN одним з перших в країні "забив" тривогу, ініціювавши компанію "Україна - не бордель!" Крім того, FEMEN протягом 3 років попереджало: в Україні складаються всі передумови для того, щоб країна перетворилася на Таїланд-2", - підкреслили в організація.

"Ми наполягаємо на ухваленні законопроекту № 5223 "Про криміналізацію клієнта повії", створенні чорних списків збоченців і міжнародних секс-злочинців, котрі в'їжджають в Україну", - заявила Ганна Гуцол, лідер руху.

"Мабуть, новозеландські чоловіки дійсно серйозно сприйняли запрошення нашого несамовитого Президента відвідати український "весняний м'ясний ярмарок", - підкреслили в FEMEN.

"Жіночий рух FEMEN попереджає, що "щасливого" переможця новозеландського конкурсу в Україні очікує нещасливий "кінець!", - додала Олександра Шевченко, одна з провідних активісток руху.

Зараз ви читаєте новину «Голі "феменки" пригрозили іноземцям "обламати банани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути