субота, 16 грудня 2017 09:45

Тропіки та крижане фентезі: на ВДНГ відкрили "Зимову країну"
50

"Зимова країна на ВДНГ"
Фото: Тарас Подолян
"Зимова країна на ВДНГ"
"Зимова країна на ВДНГ"
"Зимова країна на ВДНГ"
"Зимова країна на ВДНГ"

У Києві відкрилася "Зимова Країна на ВДНГ", яка буде розважати дітей і дорослих з 16 грудня по 14 січня.

Однією з родзинок майданчика став унікальний Замок крижаних скульптур.

"На дану виставку пішло близько 300 тонн льоду, ми готували її 30 днів. Виготовляли фігури 6 скульпторів. Ми хотіли показати замок крижаних скульптур, певне фентезі-середньовіччя, тому вибрали таких персонажів. В минулому році був білий і прозорий лід, а в цьому році ми вирішили задіяти кольоровий. В Україні в таких масштабах такого не було ще", - розповідає Gazeta.ua Бондаренко Володимир, директор компанії, яка підготувала павільйон крижаних скульптур на ВДНГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві відкріють музей монументальної пропаганди СРСР

Автор: Тарас Подолян
  "Зимова країна на ВДНГ"
"Зимова країна на ВДНГ"

Здивує гостей "Планета метеликів. Тропічна ферма". З зимових морозів відвідувачі потрапляють в живий куточок, зігрітий до +26 градусів, де водяться справжні черепахи, пурхають метелики з Південної Америки, Африки, Азії, а на гілках екзотичних рослин можна побачити птахів, вид яких мешкає в Австралії.

"Метелики щодня народжуються нові. Тут їх близько 200. До нас потрапляють в стадії лялечок, дозрівають в павільйони, тому що це лише єдина стадія, яка може витримати транспортування", - говорить екскурсовод, ентомолог Кісільова Ганна.

Вхід на територію парку буде вільним протягом всієї зими. Безкоштовно на території ВДНГ можна буде відвідати святковий ярмарок "Корпорація подарунків", шоу справжнього склодува, теплий арт-павільйон, в якому навіть в лютий мороз пануватиме літо, шоу-рум українських дизайнерів модного одягу з тематичними майстер-класами, фотозони, зону фуд -кортов. У кілька великих платних зон, придбати квиток можна буде окремо або комплексно.

Автор: Тарас Подолян
  "Зимова країна на ВДНГ"
"Зимова країна на ВДНГ"

Резиденцію Діда Мороза облаштують в Концерт Холі ВДНГ.

На ВДНГ буде відкрита галерея-виставка 3D-картин, виставка "Живі Динозаври". Виконані в повний зріст, вони гарчать і рухаються, відтворюючи поведінку древніх істот. Контактний зоопарк Animal Park. Тут можна буде погодувати і погладити кроликів, морських свинок, єнотів, поросят, овець, кізок, альпаку і навіть кенгуру. А також дізнатися все звички і особливості цих тварин. Парк гойдалок від "Три Ведміді" Парк, на території якого будуть працювати більше 45 гойдалок.

Так само для відвідувача будуть відкриті драйвові гірки, ковзанка площею 1600 квадратних метрів ( найбільша штучна ковзанка України), теплий ярмарок "Корпорація подарунків"

Тут можна буде придбати подарунки для друзів і близьких, взяти участь в тематичних майстер-класах. А кожні вихідні прямо в залі на очах публіки буде створювати ялинкові іграшки майстер-склодув.

Так само буде відкритий кафе-театр "Київський театр маріонеток", спектаклі рекомендовані для дітей від чотирьох років.

Kyiv Fantastic Orchestra виконуватиме різдвяні і новорічні пісні, твори класичних композиторів, популярні хіти.

Гостей порадує Шоу "Вартові Мрій" від режисера-постановника Костянтина Томільченко. До речі, одну з головних ролей в постановці грає Євген Кот, який разом з Надією Дорофеєвою посів друге місце в "Танцях із зірками".

Автор: Тарас Подолян
  "Вартові мрії"
"Вартові мрії"
Зараз ви читаєте новину «Тропіки та крижане фентезі: на ВДНГ відкрили "Зимову країну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути