Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2019 02:25

Старість - це круто: показали шалене життя 71-річної жінки
20

Фото: birdinflight.com

Художниця і фотограф Санні Стрейдер з Лос-Анджелеса створила великий проект, у якому відобразила життя 71-річної Шарлоти. Знайомство почалося з оголошення про пошук моделі на Craigslist для разової зйомки. Але спілкування поглибилося настільки, що фотограф знайшла у своїй моделі споріднену душу.

Шарлоті сімдесят один, але її ставлення до життя зовсім як у молодої, пише birdinflight.

"Життя не має нічого спільного з тим, скільки мені років. Я просто живу як мені хочеться", - сказала Шарлота в першу зустріч.

До моменту, коли Шарлоті виповнилося вісімнадцять, у неї вже було троє дітей, з якими вона жила в Тихоокеанських палісадах. До її 35 років діти з'їхали, і Шарлотта була надана сама собі. Вона змінила багато робіт - була ріелтором, продавщицею в магазині, водієм Uber. Але в душі вона завжди залишалася рок-н-рольницею і тусовщицею.

У жовтні минулого року у Шарлоти діагностували рак. Їй довелося піти з Uber, де вона заробляла в останні роки. Зараз вона проводить багато часу на хіміотерапії, але все ще приймає вдома друзів, коли відчуває себе добре. Рак сильно на неї вплинув, і Санні стала свідком цих змін.

"Я проводжу паралелі між собою і Шарлоттою. Жодна з нас не хоче прожити звичайне життя. Нам не до душі рутина. Нам подобається зустрічати незнайомців, досліджувати Лос-Анджелес. Основна відмінність між нами в тому, що Шарлотта любить позувати перед камерою, а мені подобається бути фотографом", - каже Санні Стрейдер.

Жінки досі проводять багато часу разом. Але зараз Санні менше фотографує свою модель. Вона не хоче перетворювати проект в історію хвороби. Шарлотта стала гарною моделлю, повністю довіряючи фотохудожниці. Вона вважає, що її життя цікаве і унікальна, тому вирішила ним поділитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли спосіб змусити організм боротися з раком

Фотохудожниця публікувалася в Aint-Bad і Strange Fire Collective. Виставлялася в США та Італії.

Зморшки та хвороби виникають через недостатню рухливість і погане харчування. Власним прикладом це довела 106-річна Агнес Аллен. Нещодавній день народження жінка справила у фітнес-клубі.

Про це повідомило видання Bit.ua.

Агнес та її родина постійно займаються спортом. Тому довгожителька майже не мала проблем зі здоров'ям. Лише у 100 років отримала перелом таза та стегон. Їй замінили кістки, і зараз Агнес відвідує заняття з персональним тренером. Протягом 30 хвилин виконує прості вправи, які допомагають підтримувати тонус м'язів, баланс та гарне самопочуття. На святкуванні дня народження жінка робила розтяжку.

Зараз ви читаєте новину «Старість - це круто: показали шалене життя 71-річної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути