Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2021 14:41

Романтика і сексуальність: якими купальниками вражають fashion-блогери

Романтика і сексуальність: якими купальниками вражають fashion-блогери
Літні пляжні образи можуть бути складними і стильними. Фото: Аліна Френдій. Facebook.

Купальний сезон у самому розпалі, але більшість модниць так і не вирішили, які саме тенденції їм до душі. Добре, що на допомогу завжди приходять готові літні образи від українських fashion-блогерів, які на власному прикладі демонструють, як інтегрувати тренди у морські аутфіти.

Н2О – просто додай…кольору!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Таня Парфильева (@tanyaparfileva)

Літо - пора, коли найбільше хочеться експериментувати з кольоровою палітрою та відкривати для себе нові цікаві поєднання.Тетяна Парфільєва, fashion-блогерка, інфлюенсерка та власниця мережі магазинів Cher17, для свого пляжного образу вибрала купальник у насиченому зеленому кольорі. Тільки подивіться, як по-літньому це виглядає!

Експерименти з фактурою

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Daria Kvitkova (@kvittkova)

Купальники можуть бути текстурованими, з різних видів тканин. Це ж останній хіт літа 2021! Переможниця шоу "Холостяк", блогерка та дружина відомого радіоведучого Микити Добриніна, продемонструвала актуальний варіант пляжного вбрання. Дар'я обрала двокольоровий купальник з текстурованим світлим верхом та чорним низом.

Електрик – тренд з минулого

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Streetstyle Killer (@diana_milkanova)

Кольори та фактури можуть бути навіяні минулими трендами. Так, електрик синій, який обрала для свого купальника модна блогерка Діана Мілканова, чудово виконує роль головної родзинки образу та привертає погляди навколишніх. Надихаємось минулим!

Нашаруванню влітку бути!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALINA FRENDIY (@alina_frendiy)

Більшість асоціює спеку з простою формулою, але fashion-блогерка, власниця бренду одежі TOTE Аліна Френдій доводить, що нашарування влітку – це стильно та практично! Насамперед повітряний шар з натуральних тканин дозволяє вітру проникати до шкіри й водночас захищає від сонячних променів. І, звичайно, нашарування завжди додає цікавинки образу, складності та руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогери рекомендують: стильні ідеї літніх образів із хусткою

Не забуваємо про аксесуари

Аксесуари – це та родзинка образу, про яку не можна забувати. Маша Тимошенко, блогерка та власниця бренду NCYZIP, не боїться додавати яскраві акцентні аксесуари до пляжних аутфітів. Строкаті прикраси або базові додатки у романтичному стилі – надихайтеся модними луками та підбирайте те, що вам до душі.

Масивні й мінімалістичні ланцюги, чокери додадуть стилю в поєднанні з сучасними моделями купальників. Корисними будуть і цікаві сережки, каблучки, інфантильні браслети на руку чи ногу. Аксесуари потрібні не тільки для образів, в яких ви можете прогулятися містом. Цікаві деталі можуть перетворити розслаблений образ на пляжі на спокусливий і стильний аутфіт, який матиме цікавий вигляд на майбутніх світлинах.

Зараз ви читаєте новину «Романтика і сексуальність: якими купальниками вражають fashion-блогери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути