четвер, 28 лютого 2019 10:10

Згадав захоплення Криму і "карателів": Путін влаштував свято для спецназу Росії

Згадав захоплення Криму і "карателів": Путін влаштував свято для спецназу Росії
Президент Росії Володимир Путін визнав, що його спецназ штурмував військові частини у Криму та захоплював парламент / фото: Черноморская телерадиокомпания

Президент Росії Володимир Путін привітав особовий склад Сил спеціальних операцій (ССО) РФ з їх десятиліттям, подякувавши за сприяння в незаконній анексії Криму.

Він відзначив їх внесок у забезпечення безпеки на півострові і в Севастополі, передає російське державне інофрмаційне агенство ТАСС.

"Хочу подякувати вам, вашим бойовим товаришам за службу, за доблесть, мужність, за блискуче бездоганне виконання завдань", – озвучив Путін на святковому заході.

"У складних нестандартних ситуаціях ви дієте чітко, не знаючи перешкод, демонструючи силу справедливості і гідності, витримки і впевненості в правоті своєї справи", – з натяком додав Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міг отримати по голові держаком від прапора": як у Криму пручалися окупації

За його словами, саме бійці ССО посприяли проведенню "справедливого" референдуму в Криму.

"П'ять років тому бійці і командири Сил спеціальних операцій зробили все, щоб зберегти мир у Криму і Севастополі – захистити людей від насильства, від "карателів", щоб ніхто не завадив громадянам зробити вільний, самостійний вибір на історичному референдумі", – заявив він.

Також подяку ССО отримали за "звільнення Сирії від бандитів" і розгром терористичних угруповань там.

20 лютого 2014 року на півострові Крим з'явилися військові вантажівки без номерів та невідомі люди у військовій формі без знаків розрізнення. Разом з цим в Криму почали активно фінансувати незаконні збройні формування які називають себе самообороною Криму.

З цього моменту почалася анексія півострову — НЗФ та зелені чоловічки блокували стратегічно-важливі об'єкти та українські військові частини.

Зараз ви читаєте новину «Згадав захоплення Криму і "карателів": Путін влаштував свято для спецназу Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути