Ексклюзиви
понеділок, 08 січня 2018 12:29

Затриманому екс-чиновнику окупованого Криму суд обирає запобіжний захід

Затриманому екс-чиновнику окупованого Криму суд обирає запобіжний захід
Петру Михальчевському у Херсоні обирають запобіжний захід Фото: rferl.org

Колишньому так званому міністру охорони здоров'я підконтрольного Кремлю уряду Криму Петру Михальчевському у Херсоні обирають запобіжний захід.

"Наразі перерва, суддя у нарадчій кімнаті. На засіданні присутні і сам Петро Михальчевський, і його дружина. За його словами, він не визнає себе винним. Нікуди тікати не збирався, приїхав не під конвоєм, а власною машиною з Києва. Запобіжний захід обирають саме в Херсоні, оскільки справу розслідує Головне управління СБУ в Криму, яке наразі тут знаходиться", - повідомляє телеканал "112 Україна" в репортажі з місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учитель звільнився після звинувачень у сепаратизмі

Співробітники Служби безпеки встановили факт перебування у Києві колишнього так званого міністра охорони здоров'я Криму Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

У рамках кримінального провадження у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.

5 січня йому вручено повідомлення про підозру.

Зараз ви читаєте новину «Затриманому екс-чиновнику окупованого Криму суд обирає запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути