Ексклюзиви
неділя, 12 листопада 2017 16:35

Затримали телефонну терористку

У Вишгороді Київської області затримали жінку, яка протягом 3 тижнів повідомляла про замінування місцевої гідроелектростанції.

Правоохоронці затримали зловмисницю на "гарячому", повідомляють в Головному управлінні Національної поліції у Київській області.

Автор: informator.news
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київраду "замінували" під час засідання. Людей евакуювали

Нею виявилася 60-річна хмельничанка. Вона підробляє продавцем на одному зі столичних ринків. Щоразу здійснювала дзвінки з різних таксофонів у Києві..

Зараз підозрювану затримали Вона зізналася у скоєному. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності їй загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

10 листопада невідоми сповістили про загрозу вибуху по всіх аеропортах України.Спершу повідомлення надійшло про замінування Одеського аеропорту. Згодом стало відомо, що до поліції надійшло повідомлення про замінування міжнародного аеропорту "Запоріжжя", а також аеропортів "Чернівці", "Вінниця", "Івано-Франківськ", "Рівне" та "Харків". Вибухівки в аеропортах не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Затримали телефонну терористку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути