Ексклюзиви
понеділок, 16 вересня 2019 11:55

Волкер зробив заяву про повернення Криму

Волкер зробив заяву про повернення Криму
За словами Волкера, Росія залишить Крим точно так само, як Радянський Союз свого часу повернув незалежність балтійським країнам. ФОТО: sprotyv.info

Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер переконаний, що Росія поверне анексований Крим.

Заявив про це в інтерв'ю ТСН.

"Так, я вірю. Ми бачили, як це відбувалося з балтійськими країнами. Радянський Союз повернув їм незалежність після 40 років окупації. Захід, Сполучені Штати, інші країни трималися твердої лінії та не визнавали примусового додавання цих країн до Радянського Союзу. Так само ми маємо дуже жорстку позицію щодо Криму — ми не погодимося з російської анексією. Така ж позиція й у ЄС", — сказав він.

За словами спецпредставника США, жодних термінів назвати нині неможливо, однак рано чи пізно Крим повернеться до складу України.

"Ми не можемо передбачити, як багато часу це вимагає. Головне, що ми прийняли правильну позицію та тримаємося неї", — підкреслив Волкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер відреагував на видачу Цемаха Росії

Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив, що санкції проти Росії знімуть тільки після повної деокупації Криму. За словами політика, відмова РФ від виконання Мінських домовленостей не дає підґрунтя послаблювати будь-які з них.

Зараз ви читаєте новину «Волкер зробив заяву про повернення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути