понеділок, 16 вересня 2019 10:59

Волкер відреагував на видачу Цемаха Росії

Волкер відреагував на видачу Цемаха Росії
За словами Волкера, від передачі Цемаха Росії слідство у справі МН17 нічого не втратило. ФОТО: apostrophe.ua

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер підтримав рішення української сторони передати Росії в межах обміну полоненими фігуранта у справі МН17 Володимира Цемаха.

За словами політика, чекати на нові свідчення від бойовика все одно марно. Розповів про це спецпредставник США в інтерв'ю ТСН.

"Не думаю, що ми б дізналися щось нове від підозрюваного в атаці на МН17, крім того, що вже знаємо. Тож, не думаю, що ціна була настільки високою, як про це кажуть", – відзначив Волкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції проти Росії знімуть тільки після повної деокупації Криму - Волкер

7 вересня в межах обміну з Росією в Україну повернулися 35 бранців Кремля. Серед осіб, якиху рамках обміну направили до Москви, був колишній зенітник ДНР Володимир Цемах. Він фігурує у справі про катастрофу MH17 на Донбасі. Донедавна мав статус свідка, однак нині став підозрюваним.

Зараз ви читаєте новину «Волкер відреагував на видачу Цемаха Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути