Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2020 01:15

Воду в Крим треба подавати - Шмигаль

Воду в Крим треба подавати - Шмигаль
Шмигаль: ми не перекриємо воду для українців. Фото: 24 канал

Воду в окупований Крим треба подавати.

"Питання подавання води в окупований Крим — це не питання торгівлі з окупантом, це не питання якогось бізнесу, це питання гуманітарної відповідальності перед людьми, які живуть в Криму. Неподача туди води призведе до гуманітарної катастрофи... Там живуть українці, ми не перекриємо воду для українців", - сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі 1+1.

Він додав, що Крим - це Україна, а окупант не може нести відповідальність за українців, які там живуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар РНБО висловився щодо подання води в Крим

11 лютого голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Прямий" заявив, що допускає можливість пустити воду в анексований Крим в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

У відповідь на таку заяву лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що пустити воду в окупований Крим означає здати Росії пів мільйона кримських татар.

"Якщо хтось у державі припускає, що можна буде здати народ кримських татар, можна буде здати всіх українців, а їх там не менше 500 тисяч... Ми ніколи не допустимо, що держава може нас продати за воду", — сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Воду в Крим треба подавати - Шмигаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути