пʼятниця, 10 серпня 2018 10:30

Викрадають тварин і виносять техніку – розповіли про зоопарки в окупованому Криму

Викрадають тварин і виносять техніку – розповіли про зоопарки в окупованому Криму
Парки були успішними і популярними до анексії півострова

Директор зоопарків "Казка" і "Тайган" в окупованому Криму Олег Зубков розчарувався в Росії, хоч у 2014-му підтримав анексію півострова.

"Більший смуток, ніж розчарування переходом Криму до складу Росії, я навряд чи вже переживу в своєму житті. А все інше – вже наслідок цього і прояв загальноросійського маразму. Важко було усвідомлювати, що нас обдурили. Розвели, як л*хів на базарі", – розповів Зубков в інтерв'ю "Крим. Реалії".

За словами чоловіка, всі свої парки він створив за часів України. Парки були успішними і популярними до анексії півострова.

"Для моїх парків без розвитку буде деградація. Ця деградація вже йде. Поки мої парки працюють, росіяни радіють, як діти. Але я ж знаю, що це все вже вчорашній день",– сказав Зубков.

Директор парків висловив переконання, що жителі Росії ще довго не житимуть щасливо, оскільки "ця країна безнадійно хвора".

"Знесення рекламних бордів, знесення покажчиків на парк левів "Тайган", крадіжка тигреняти Алтая, відібраний "гоблінами" генератор у "Тайгану" – все це і багато іншого дозволяє мені з упевненістю стверджувати, що ця країна безнадійно хвора, її жителі ще дуже довго не житимуть щасливо", – підсумував Зубков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили унікальний зоопарк, у якому в клітках сидять люди

До вінницького Подільського зоопарку привезли ще одного верблюда. Він переселенець із Донеччини. Жив у приватному зоопарку. Коли почалися бойові дії, його привезли у місто Іллінці. Там поселили у вольєрі поблизу невеликого кафе.

Зараз ви читаєте новину «Викрадають тварин і виносять техніку – розповіли про зоопарки в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути