Ексклюзиви
середа, 07 червня 2017 12:56

Ветеранам дають одну квартиру на двох

Ветеранам дають одну квартиру на двох
У Севастополі ветеранам Другої світової війни видали по половині однокімнатної квартири Фото: История наших путешевствий

У Севастополі ветеранам Другої світової війни видали по половині однокімнатної квартири. Вони розділені перегородками на дві частини. За кожною закріпили по дві сім'ї.

"Десять сімей ветеранів на День перемоги отримали 5 однокімнатних квартир, розділених перегородкою на дві частини. Одній сім'ї дістається половина кімнати і кухня, другій - передпокій і санвузол. Як вони це ділитимуть між собою, чиновники не пояснюють. Людям кажуть: зачекайте ще рік, може бути, ми щось змінимо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не можна розділяти Севастополь з Україною" - як почалася окупація Криму

До отримання документів на квартири ветерани мовчали і не скаржилися. Вони боялися, що їм не видадуть документів навіть на ці половинки. Багато хто не відмовилися від такого житла, оскільки в БТІ сказали, що тоді доведеться чекати ще рік", - повідомляє "Говорит Москва".

У російських Чебоксарах місцева влада заборонила 98-річному ветерану Другої світової війни Олексію Яковлєву виступати на міському святі. Міська адміністрація влаштувала ветеранам "кастинг" для виступу на 9 травня. Привітати жителів міста дозволили лише одному чоловікові. Яковлєву відмовили. Чиновники зазначили, що він занадто погано виглядає для виступу на сцені.

Зараз ви читаєте новину «Ветеранам дають одну квартиру на двох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути