неділя, 14 жовтня 2018 16:26

В окупованому Криму стався новий хімічний викид: подробиці

В окупованому Криму стався новий хімічний викид: подробиці
Жителів Армянська знову труять. Фото: JHk

В Армянську стався черговий черговий хімічний викид на заводі "Кримський титан".

Про це повідомляють місцеві мешканці. За їх словами, зранку в місті був страшенний сморід, знову з'явився маслянистий наліт. Водночас окупаційна влада не підтверджує новий хімвикид на підприємстві, повідомляє місцеве видання "Примечания".

"8 ранку. Знову сморід стоїть в місті. Вони що, знущаються? А в звітах все в нормі", "Приватний сектор вул. Іванова - смердить кислотою, ще й як! Сильніше скажімо ніж вчора! На підвіконнях маслянистий наліт", "Машина вся в маслянистому нальоті. і наліт був ще з середи на четвер, і з четверга на п'ятницю. Знову нас труять", "Люди, відкрийте вікна і подивіться які у вас підвіконня з вулиці. Особливо з західної сторони. Асфальт знову весь в маслянистому нальоті", "Вчора ввечері і сьогодні вранці дуже сильно смердить, дихати неможливо", - розповідають люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хронічні захворювання" - Аксьонов висловився про отруєння мешканців Армянська

"Влада" Криму як і раніше переконує, що все "під контролем", "ніякої загрози немає".

Пропозиції щодо санкцій проти компаній, пов'язаних з виробництвом та реалізацією хімічної продукції з тимчасово окупованого Криму розробило Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Покарання пропонується запровадити проти низки юридичних осіб, котрі сприяють роботі заводу "Титан".

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Криму стався новий хімічний викид: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути