субота, 13 жовтня 2018 11:46

"Хронічні захворювання" - Аксьонов висловився про отруєння мешканців Армянська

Автор: 1NEWS.COM.UA
  «Влада» Криму запевняє, що люди не отруюються хімічними викидами
«Влада» Криму запевняє, що люди не отруюються хімічними викидами

Влада Кримського півострова не зафіксувала звернень громадян до лікарень з токсичними отруєнням через хімічні викиди на заводі "Кримський титан".

"Головне на сьогоднішній день, що люди з токсичними отруєннями, пов'язаними безпосередньо з ситуацією, не звертаються. Так, є першіння, кажуть, подразнення слизової носоглотки, слизової очей. Ви чули коментарі медичних працівників, що люди пов'язують це з наслідками викиду. Але після проходження тотального обстеження в більшості випадків це говорить про те, що хронічні захворювання дають певні ситуації, загострення на певний період", - цитує "главу Криму" Сергія Аксьонова "Крим. Реалії".

Завод "Кримський титан" може відновити свою роботу вже наприкінці наступного тижня, зазначив він.

Наприкінці серпня у кримському Армянську стався викид невідомої речовини, через що утворився маслянистий наліт на дахах будинків і листі дерев.

Українські прикордонники неподалік від КПВВ "Чаплинка" зафіксували наявність токсичних речовин в повітрі. Військовослужбовці, які патрулюють адмінмежу з Кримом у Херсонській області скаржилися на головний біль, нудоту, першіння в роті.

4 вересня окупанти вирішили припинити на два тижні роботу заводу "Кримський титан" в Армянську. Так званий "глава республіки" Сергій Аксьонов також вирішив відправили з міста всіх дітей шкільного та дошкільного віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кислотна хмара накрила Крим

Жителі Армянська на анексованому Росією півострові Крим знову скаржаться на забруднення повітря в районі заводу "Кримський титан". Лікарня знову переповнена.

На погіршення самопочуття почали скаржитися і жителі сусідніх з Армянськом сіл та сусіднього Красноперекопська. За словами жителів, їдкий запах викликає подразнення в горлі і в очах, а також алергію.

Зараз ви читаєте новину «"Хронічні захворювання" - Аксьонов висловився про отруєння мешканців Армянська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути