субота, 13 жовтня 2018 09:23

"Лікарня знову переповнена" - мешканці Армянська скаржаться на нові хімічні викиди

"Лікарня знову переповнена" - мешканці Армянська скаржаться на нові хімічні викиди
Жителі Армянська в Криму знову скаржаться на забруднення повітря в районі заводу "Кримський титан". Фото: АиФ

Жителі Армянська на анексованому Росією півострові Крим знову скаржаться на забруднення повітря в районі заводу "Кримський титан".

Про це пишуть російське видання "Новая газета".

"Останній викид був 10 жовтня", - розповіла мешканка Армянська Катерина Пивовар,яка звернулася до редакції газети.

"У моїх дітей почалися ті ж симптоми, які були перед евакуацією з міста: боліли очі, шкіра покрилася плямами, з'явився моторошний кашель. У мене теж очі опухли. У знайомих - те ж саме. Коли виходиш на вулицю - 10-15 хвилин, і все починається", - додала вона.

За її словами, лікарня знову переповнена. На погіршення самопочуття почали скаржитися і жителі сусідніх з Армянськом сіл та сусіднього Красноперекопська. За словами жителів, їдкий запах викликає подразнення в горлі і в очах, а також алергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кислотна хмара накрила Крим

Газета також повідомляє про те, що після публікації повідомлення про ситуацію в Армянську з посиланням на Катерину Пивовар до жінки прийшли співробітники поліції. Пізніше, російський державний телеканал "Крим 24" видав сюжет, в якому Пивовар називали "ударним форвардом фейкових новин" і "пособником України".

Пропозиції щодо санкцій проти компаній, пов'язаних з виробництвом та реалізацією хімічної продукції з тимчасово окупованого Криму розробило Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Зараз ви читаєте новину «"Лікарня знову переповнена" - мешканці Армянська скаржаться на нові хімічні викиди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути