Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2024 16:57

Спецтема: Війна Росії проти України

В окупованому Криму не може бути жодних "пляжів" і "туристичних зон" - Подоляк

В окупованому Криму не може бути жодних "пляжів" і "туристичних зон" - Подоляк
У Криму йдуть бойові дії, сказав Михайло Подоляк. Фото: president.gov.ua

У тимчасово окупованому Криму немає й не може бути жодних "пляжів", "туристичних зон" та інших фіктивних ознак "мирного життя".

Про це сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Крим - це безумовно окупована Росією чужа територія, де йдуть бойові дії, триває повномасштабна війна. Та сама війна, яку розв'язала Росія виключно з геноцидною й загарбницькою метою", - сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі відреагували на "бавовну" в окупованому Криму

"Крим - це також великий військовий табір і склад, із сотнями прямих військових цілей, який росіяни цинічно намагаються маскувати й закривати власними цивільними. Які, зі свого боку, є цивільними окупантами", - сказав радник керівника ОП.

Минулої неділі у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. У Севастополі чули вибухи зі сторони Козачої бухти. Також було гучно в районі Євпаторії на заході Криму.

Російське міноборони заявило про нібито збиття чотирьох американських ракет ATACMS. Також окупанти заявили, що унаслідок обстрілу Севастополя нібито постраждали понад 150 і загинули четверо осіб.

Також впродовж ночі лунала серія вибухів біля кількох населених пунктів на півострові. Була пожежа біля центру космічного зв'язку російських окупантів поблизу Євпаторії.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Криму не може бути жодних "пляжів" і "туристичних зон" - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути