Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 17:25

В окупованому Криму дали дозвіл на масове вбивство вовків

В окупованому Криму дали дозвіл на масове вбивство вовків
У Криму окупанти застрелили 40 вовків. Фото: kafanews

В окупованому Криму так зване міністерство природи зафіксувало зростання популяції вовків у кримських лісах і видало припис про регулювання їхньої чисельності.

Окупаційний заступник міністра екології та природних ресурсів Республіки Крим Сергій Компанійцев заявив, що з початку року застрелено більше 40 особин, передає сайт kafanews.

"З початку року ми застрелили 41 вовка на території Криму. Якщо мені не зраджує пам'ять, всього 329 або 349 особин живуть у Кримському природному заповіднику. Це основний ареал проживання вовка на півострові. У лютому 2018 року мною винесено наказ про те, щоб регулювати чисельність, всім мисливського господарства доведені граничні норми чисельності. Ще 30-35 вовків необхідно добути з метою регулювання чисельності, щоб для лісу від цих тварин була користь", - розповів окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "І так зійде" - стало відомо, чому Крим відмовився від опріснення морської води

За його словами, популяція вовка перевищена приблизно на 15%. Також окупанти заявили, що значно зросла в Криму популяція оленів і косуль.

З холодами в Криму почалося масове нашестя сірих хижаків на гірські села. У Бахчисарайському районі окупаційній владі поскаржилися на собако-вовків.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Криму дали дозвіл на масове вбивство вовків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути