четвер, 30 листопада 2017 12:49

У Криму обвалилася будівля університету

У Криму обвалилася будівля університету
Будівля Керченського університету Фото: kerch.fm

У ніч на 30 листопада в окупованій Керчі обвалилася одна з будівель Керченського державного морського технологічного університету, що знаходиться в районі стадіону в Аршинцеві.

На момент події в будівлі нікого не було. Воно вже кілька років закинуте і перебуває в аварійному стані, повідомляє Керч.fm

На даний момент будівлю огородили червоними стрічками з написами "Небезпечна зона" і "Вхід заборонений".

Жителі району побоюються, що незабаром впаде і будинок поруч, який також перебуває в аварійному стані, адже окупанти не реагують на їхні скарги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму продають відомий виноробний завод

"Тепер черга за 4-поверховим житловим будинком 2,5 по бульвару Піонерів, якому 65 років і який стоїть за 10 м від нього, у якого також згнили стіни, вони чорні і вже опуклі, як були в будівлі, що завалилась. У підвалі років 10 вода з каналізації, вся комунікації прогнили геть, на скарги ніхто не реагує", - повідомляє одна з жительок окупованого міста.

Нагадаємо, що керчанин спалив будинок, який окупанти конфіскували для прокладання траси до недобудованого мосту через Керченську протоку.

Зараз ви читаєте новину «У Криму обвалилася будівля університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути