субота, 07 січня 2017 16:21

В Криму біля головної ялинки співають пісні "Океану Ельзи"

В Криму біля головної ялинки співають пісні "Океану Ельзи"

В Севастополі на вулиці не далеко від головної ялинки звучить пісня "Океану ельзе" , "Відпусти". Її на відео Крим.Реалії співає вуличний музикант. Перехожі реагують добре- кидають кошти гітаристу.

"Часом таке трапляється. Кажуть, що всі "нормальні" виїхали. Ну наприклад, мої батьки не виїхали. Їх любов до України не зникла. І якщо б вони проходили мимо і почули українську пісню, це б їх зачепило. Бо за Україною вони скучають", - каже Михайло. Хлопець переїхав до Львова, коли почалась окупація. У 2014-му воював на сході України. Зараз він працює адміністратором мережі львівських кав`ярень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З центральної міської ялинки вкрали іграшки

"Особисто я ношу на руці синьо-жовту фенічку. І коли в Криму її хтось помічає, то, знаєш, часом зауважую такий погляд "О! Свій!". Не скажу, що таких багато і часто помічаю ватників. Вони можуть штовхнути спеціально. Але на цьому в основному супротив "вати" закінчується",- розповідає колишній боєць.

Невідомий чоловік намагався спалити російський прапор у центрі Севастополя. Його затримали співробітники приватного охоронного підприємства.
Зараз ви читаєте новину «В Криму біля головної ялинки співають пісні "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути