пʼятниця, 06 січня 2017 10:21

З центральної міської ялинки вкрали іграшки

У Керчі з новорічної ялинки невідомі зняли іграшки.

 

Про це пише "Керч.ФМ" з посиланням на свою постійну читачку, яка надіслала фото з підтвердженням. За її словами, більше іграшок залишилося з того боку, де розташована веб-камера. Місцеві гостро відреагували на кражу. В соцмережі бажають злодію прикрасити іграшками кладовище.

"Пограбування у місті звичайне явище. Крадуть усе, що погано лежить. Нещодавно поверталась з ринку з важкою сумкою. Коли в мене задзвонив телефон і я відвернулася аби його дістати з сумки, мої продукти поцупили. Просто з-під ніг, у маршрутці", - каже керчанка Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко написав листа заручникам Кремля

"Скоро новорічні іграшки з нашої ялинки з'являться у сусідньому місті, - пише прикордонник Андрій. – Почепити їх на ялинку вдома неможливо, бо вони завеликі".

"Хай злодій прикрасить ними свою могилу", - додає ще одна місцева.

В Криму цей випадок не перший. Подібна ситуація сталася у Севастополі. Там вкрали майже половину ялинкових іграшок і зірвали з головної новорічної ялинки електричну сніжинку.

Зараз ви читаєте новину «З центральної міської ялинки вкрали іграшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути