Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2017 16:17

Українське місто підтримало анексію Криму

Українське місто підтримало анексію Криму
Українську карту без Криму повісили на головній сцені Бровірів. Фото: tsn.ua

У Броварах на Київщині до Дня Незалежності вивісили карту України без Криму. Такою атрибутикою прикрасили головну сцену міста.

Про це повідомив сайт ТСН.

Користувачі соцмереж висловили обурення. Люди вважають, що таким чином міська влада підтримує анексію Криму та закликає до сепаратизму.

"Відчуття, що облили - не холодною водою, а окропом. Як соромно перед моїми близькими, які воюють. Перед братом, який у місті, та вже ввечері відбуде на Донбас", - прокоментувала фото карти користувачка Лідія Стрельченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На картах Google Крим російський: директор пояснив, чому

Міська рада Броварів заперечила причетність до мапи. Направила до організації "Бровари-Благоустрій". Але і там перенаправили до іншого відомства - відділу культури міськради. Виявилося, за святковий плакат відповідала керівниця відділу - Інна Савченко.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що після Майдану залишити Крим Україні було б злочином. Він порівняв анексію Криму з блокадою Ленінграда під час Другої світової війни.

Зараз ви читаєте новину «Українське місто підтримало анексію Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути