неділя, 05 серпня 2018 13:35

Українці масштабним флешмобом підтримали кремлівських бранців

Українці масштабним флешмобом підтримали кремлівських бранців
Щорічний фестиваль "Бандерштат" проводять вже вдванадцяте. Фото: bandershtat.org.ua

На Всеукраїнському щорічному фестивалі "Бандерштат" влаштували масштабний патріотичний флешмоб на підтримку політв'язнів Кремля.

Відео флешмобу з висоти пташиного польоту виклали на офіційній сторінці фестивалю у Facebook.

Десятки людей за допомогою ліхтариків та екранів мобільних телефонів виклали слово FREE (Свобода). Таким чином, виявили підтримку політичним в'язням, яких незаконно утримують у в'язницях Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бореться, щоб жити без російської агресії: французький письменник написав листа Сенцову

"FREE – це наша підтримка українцям, яких держава-агресор незаконно утримує за ґратами. Дякуємо, Бандерштат, що долучилися до нашого патріотичного флешмобу. Виглядає неймовірно", - написали організатори фестивалю у соцмережі.

Щорічний фестиваль "Бандерштат" проводять вже вдванадцяте.

Міністерство юстиції підготувало фільм "Бранці Кремля" про українців, яких незаконно утримують у тюрмах в окупованому Криму. Внаслідок анексії Криму Росією, політичними в'язнями Кремля стали 64 громадянини України. У відео йдеться про 13 групових та індивідуальних справ, у яких вироки ухвалюють російські судді. Людей судять за участь у мирних мітингах, захисті безпеки України та вияви непокори окупантам. Українські політв'язні в Криму отримали загалом 184 роки колонії суворого режиму. Ще загалом 375 років колонії окупаційна влада Криму вимагає для тих ув'язнених, які досі чекають на свій вирок.

Зараз ви читаєте новину «Українці масштабним флешмобом підтримали кремлівських бранців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути