Ексклюзиви
понеділок, 11 травня 2020 18:29

Убивця українського школяра отримав посаду в Криму

Убивця українського школяра отримав посаду в Криму
Убивця 16-річного Степана Чубенка вільно живе та працює в окупованому Криму. Фото: скріншот з відео

Убивця 16-річного українського школяра Степана Чубенка – звільнений окупантами терорист Вадим Погодін отримав посаду заступника директора компанії "Технології та реставрації", яка займається ремонтом вулиць, сходів і інших об'єктів в окупованому Криму.

За інформацією Цензор.НЕТ, терорист так званої ДНР Погодін (батальйон "Керч") з'являється в сюжеті про реставрацію однієї з вулиць окупованого Севастополя. На відео – він постійно в кадрі (у синій куртці та блакитних джинсах), щось пояснюючи та показуючи самопроголошеному т.в.о. губернатора Севастополя Михайлу Развожаєву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вибиті всі зуби, багато переломів" - як бойовики закатували 16-річного хлопця

Також на своїй сторінці в Facebook Погодін хвалиться результатами роботи.

16-річний Степан Чубенко зник 23 липня 2014 року на залізничному вокзалі в Донецьку, по дорозі з Києва до Краматорська. Його тіло знайшли 6 жовтня, підлітка впізнала його мама. Досудовим слідством встановлено, що 28 липня 2014 року троє жителів Донецької області в селі Горбачово-Михайлівка Пролетарського району Донецька з вогнепальної зброї вбили Степана. У вбивстві підозрювали бойовиків батальйону "Керч" так званої ДНР Юрія Москальова, Максима Сухомлинова та Вадима Погодіна. Останнього затримали 20 червня 2017 року Ялті та заарештували на 40 діб. 21 липня Генпрокуратура України звернулася в прокуратуру Росії із запитом про видачу терориста. Але вже 30 липня стало відомо, що російські окупанти звільнили Погодіна. У листопаді 2017-го вбивць Степана Чубенка в Україні заочно засудили до довічного ув'язнення. Наразі Москальов і Сухомлинов переховуються в Росії, Погодін – в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Убивця українського школяра отримав посаду в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути