четвер, 29 червня 2017 18:32

У Севастополі із кранів потекла синя вода

У Севастополі із кранів потекла синя вода
У Севастополі текла синя вода. Фото: Цензор.НЕТ

З водопровідних кранів у Севастополі на Кримському півострові текла вода синього кольору з осадом.

"Близько третьої ночі я годувала дитину, а коли почала мити пляшечку, з крана в неї полилася незрозуміла рідина синього кольору. Спросоння навіть не зовсім зрозуміла, що відбувається. Довелося після такого миття кип'ятити дитячий посуд. Незрозуміло, що це заливають у міський водопровід. Тепер страшно навіть пити цю воду", - розповіла місцева мешканка Олена виданню Крим.Реалії.

На сайті місцевого водоканалу повідомляли раніше про проведення аварійних робіт, проте причин появи синьої води не називають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Севастополі заборонили мітинги

Російська влада стверджує, що референдум в Криму був легітимний. Путін переконує, що жителі півострова самі вирішили приєднатися до Росії. За його словами, після анексії ставлення Кремля до півострова кардинально змінилося. Москва захищатиме цю територію всіма доступними засобами, якщо виникне загроза. Тепер у РФ немає можливості забезпечити Крим водою без участі України. Півострову загрожує масштабна катастрофа.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі із кранів потекла синя вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути