четвер, 29 червня 2017 13:51

Росія готує Україні ультиматум задля виживання Криму

Росія готує Україні ультиматум задля виживання Криму
Росія готує військову операцію через нестачу води в Криму. Фото twitter.com

У Росії немає можливості забезпечити Крим водою без участі України. Півострову загрожує масштабна катастрофа.

"Визнати власну неспроможність Кремль не може. Москва готує інформаційний грунт для майбутнього ультиматуму Україні: або Київ розблокує Північно-Кримський канал, або Кремль застосує силу. Війська готуються до наступу і постійно на півострові зібльшується їх кількість. Секретар російської Ради безпеки Микола Патрушев звинуватив "недружню" Україну в спробах дестабілізувати обстановку в регіоні. Всі спроби виправити ситуацію виявились марними, бо на Кубані не виявилося потрібного кількості води", - про це пише Сергій Стельмах для "Крим. Реалії".

"Путін, щоб шикарно виглядати в очах зазомбованого виборця, може зважитись на військову операцію. Бо звинувачення України в усіх бідах і розповіді про диверсантів вже не виконують бажаного результату."

Росія погрожує НАТО ядерною зброєю через Крим і Донбас. Нарощує війська на своїх кордонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росі може втратити статус великої морської держави.

Народний синоптик Петро Демчук прогнозує посушливе літо. Температура буде доходити до 38 градусів. Проблеми із водою будуть не тільки в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує Україні ультиматум задля виживання Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі