вівторок, 16 жовтня 2018 11:55

У Путіна вирішили об'єднати Крим і Сирію

У Путіна вирішили об'єднати Крим і Сирію
Окупований Крим і Сирію об'єднають авіацією та морськими шляхами. Фото: РБК-Украина

Окупаційна влада Криму розробляє морські та авіаційні шляхи сполучення з Сирією.

Так званий глава Криму обговорив із міністром економіки Сирії питання співпраці. Окупанти стверджують, що "до Криму привезуть сирійську продукцію, а в Сирії з'явиться кримське борошно", передає kerchinfo.

Кримські окупанти поїхали до Дамаску в рамках так званої виїзної сесії Ялтинського міжнародного економічного форуму.

"Республіка Крим і Сирія сьогодні знаходяться в найжорстокішому режиму санкцій. Однак, як показав час, важка ситуація може відкрити нове вікно можливостей. Це шанс перетворити свої мінуси на плюси і, відповідно, вибудовувати відносини таким чином, щоб наші держави розвивалися якомога активніше", - розповів окупаційний глава Криму Сергій Аксьонов.

Він зазначив, що є домовленість з міністрами, а також членами уряду САР про те, що за 30 днів розроблять конкретні плани дій, пов'язані з просуванням сирійських товарів на території окупованого Криму та Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські прикордонники заарештували українських рибалок

Крім того, окупанти планують просувати кримські товари на території Сирії, але не вказали, які. Також планується створити авіасполучення "Єдиний кримсько-сирійський торговий дім".

Росія направила до Східної Лівії кілька десятків військовослужбовців спецназу і співробітників Головного управління Генштабу для підтримки командувача лівійської національної армії Халіфи Хафтара. Те, що Путін робить у Лівії, у точності відповідає тактиці, яку він раніше застосовував у Сирії та Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна вирішили об'єднати Крим і Сирію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути