пʼятниця, 12 жовтня 2018 16:07

Російські прикордонники заарештували українських рибалок

Російські прикордонники заарештували українських рибалок
Прикордонники заарештували рибалок Фото: FehrPlay.com

Прикордонники Росії затримали 2 українців, які рибалили на невеликому човні. Чоловіки запливли до російського села Весело-Вознесенська.

До Таганрозької затоки українські рибалки вийшли з тимчасово окупованого населеного пункту Холодне, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Російські прикордонники пояснили причину арешту українців. Виявилося, 2 чоловіків не мали дозволу на вилов водних біологічних ресурсів.

"Підконтрольні Російській Федерації самопроголошені органи, висуваючи незаконні вимоги щодо стягнення коштів із рибалок на користь окупаційної адміністрації, змушують людей ризикувати та шукати кращого вилову біля берегів країни-агресора. Люди наражаються на небезпеку бути затриманими представниками прикордонної служби ФСБ РФ", - зазначили в штабі ООС.

ООС також порадили завжди мати при собі посвідчення особи та не відпливати далеко від берега тим, хто виходить у відкрите Азовське море.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, скільки українців відвідали Крим 2018-го

Крим може залишитися без виноградників - Росія поступово знищує їх на анексованому півострові.

Порожні місця там, де раніше зростав виноград, видно навіть із космосу, кажуть у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій.

Зараз ви читаєте новину «Російські прикордонники заарештували українських рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути