Ексклюзиви
субота, 17 серпня 2019 18:51

У Криму скаржаться на поганий стан екології

У Криму скаржаться на поганий стан екології
Жителі окупованого Криму скаржаться на екологію. Фото: Укрінформ

В окупованому Криму в місті Армянськ жителі скаржаться на стан екології.

Вже минув рік після викидів з кислотонакопичувача заводу "Кримський титан". Екологічна ситуація в місті не покращується, повідомляє "Крим.Реалії".

"Дані оприлюднять, але вірити їм чи ні - інше питання. Все видно на дітях. Ось недавно було перевищення, і алергічна реакція пішла: кашель, нежить, все повторюється. Вже концентрація менше, але все так само, як в тому році", - розповів активіст з Армянська, колишній співробітник заводу "Кримський титан" Владислав Пивовар.

Він не вірить в те, що окупаційна влада півострова дійсно прийняла нові заходи безпеки на виробництві, але про це вони звітували в Кремлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екокатастрофу в окупованому Криму видно з космосу

В кінці липня в підконтрольній окупантам Мінекології Криму повідомили, що концентрація забруднюючих речовин в повітрі Армянська не перевищує допустимих норм.

У місті Армянськ, що в анексованому Криму, люди скаржаться на симтоми схожі до минулорічних. Тоді їх спричинила масштабна екологічна катастрофа.

Зараз ви читаєте новину «У Криму скаржаться на поганий стан екології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути