середа, 08 липня 2020 18:07

У Криму розпочалися масштабні військові навчання

У Криму розпочалися масштабні військові навчання
Окупаційна влада проводить масштабні навчання в Криму. Фото: function.mil.ru

В анексованому Криму розпочалися масштабні батальйонні тактичні навчання з підрозділами армійського корпусу Чорноморського флоту Росії.

Як повідомляє пресслужба міністерства оборони Росії, військовослужбовці по черзі виконують завдання в наступі, обороні й при переході в контратаку.

"При цьому вони вестимуть бойові стрільби з усіх видів стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин по мішенях, що імітує силу умовного противника. Для коригування вогню артилерійських підрозділів і ведення розвідки активно застосовуватимуться безпілотні літальні апарати", — говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціль - Одеса: генерал США припустив, навіщо Росії військові навчання "Кавказ-2020"

Учасники навчань проводять марш із пункту постійної дислокації на полігон, відпрацьовуючи протидію диверсійно-розвідувальним групам умовного противника, відбиття ударів авіації та подолання умовного зараження отруйними речовинами ділянок місцевості.

До навчань залучено майже 500 військовослужбовців з'єднання берегової оборони армійського корпусу ЧФ і понад 70 одиниць техніки, зокрема, танки Т-72Б3, бронетранспортери БТР-80 і БТР-82А.

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призов військових росіян у запасі на збори 2020 року. Вперше в ньому не вказана тривалість зборів, хоча в попередніх указах, з 2014-го, озвучувалися терміни в 2 місяці.

Зараз ви читаєте новину «У Криму розпочалися масштабні військові навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути