вівторок, 17 жовтня 2017 15:22

У Криму придумали "менеджерів з розвантаження черг"

У Криму придумали "менеджерів з розвантаження черг"
На фото Сергій Аксьонов. Фото: ЦЕНЗОР.НЕТ

Глава анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов запропонував врятувати жителів півострова від черг.

Внаслідок окупації відбулися масові скорочення та оптимізації у секторі надання послуг. Бюрократична машина недостатньо забезпечена кадрами, внаслідок чого кримчани змушені довго стояти в чергах.

Аксьонов запропонував найняти спеціальних "менеджерів по розвантаженню черг". Таку ідею він озвучив під час наради за підсумками виїзного прийому громадян в Бахчисараї. На його думку, якщо в реєстратурах і закладах, де виникають черги, поставити окремих фахівців, то натовпу і скандалів не буде.

"Вони повинні спілкуватися з людьми і направляти їх до фахівців або до адміністрації. Запевняю, що особисто готовий спробувати таку роботу, і побачите, черг не стане", - сказав "глава" півострова, передають "Крим.Реалії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські батоги і пряники у Криму не спрацювали - політолог

Крім того, не виключено, що заради піару Аксьонов деякий час попрацює "менеджером по чергах" в якомусь відомстві.

"У перші місяці після анексії він на камеру дав прочуханки медикам республіканської лікарні Семашка, погрожував кримінальними справами. Два роки тому він серед ночі нагрянув на Центральний ринок Сімферополя і намагався організувати вивезення сміття. Кримський "глава" боровся з корупцією і самобудами, перевіряв готовність пляжів до курортного сезону і навіть вчив дорожніх робітників, як потрібно правильно класти асфальт. Тепер Аксьонов має намір особисто навчати чиновників усуненню черг", - повідомляється на сайті.

Нагадаємо, українським банкам заборонили здійснювати фінансові операції з російськими грішми, на яких зображені об'єкти в Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Криму придумали "менеджерів з розвантаження черг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути