Ексклюзиви
понеділок, 21 серпня 2023 09:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Туристичний сезон у Криму змінився "бавовняним" – Гуменюк

Туристичний сезон у Криму змінився "бавовняним" – Гуменюк
На тимчасово окупованому півострові вже давно констатували фактичну відсутність приїжджих туристів, є лише внутрішнє переміщення. Фото: росЗМІ

Туристичний сезон у тимчасово окупованому Росією Криму був закритий разом з відкриттям "бавовняного".

На півострові вже давно констатують відсутність відпочивальників, заявила в ефірі національного телемарафону керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк у відповідь на запитання про те, чи вплинула на туристичний сезон активна "бавовна" в Криму минулого тижня.

"Туристичний сезон був закритий разом із відкриттям "бавовняного". В принципі, в Криму вже давно констатовано відсутність фактично приїжджих туристів, а переміщення внутрішньо локальне", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЗСУ прокоментували сезон "бавовни" в Криму

Переміщення жителів півострова Гуменюк охарактеризувала так:

"Кримчани з центральних регіонів під'їжджали до моря, подивитися на ті окопи, що там нарили росіяни. Але по факту туристичного сезону як такого немає. Тримачі туристичного бізнесу скаржаться на те, що цього літа у них сталося зовсім не те, що гадалося. У більшості туристичний сезон спрямований за поребрик".

У Криму колаборанти готуються до втечі з півострова. Колаборанти "верхнього ешелону" вже готові до майбутнього жесту "доброї волі".

У тимчасово окупованому Криму на світанку 19 липня сталися вибухи в Кіровському районі біля села Кринички. Фіксували "прильоти" на територію Старокримського полігону, де відбулася детонація боєприпасів. Вибухи було чути навіть у Феодосії.

На Кримському мосту у ніч проти 17 липня пролунали щонайменше два вибухи. Так званий очільник окупованого півострова Сергій Аксьонов повідомив, що там сталася "надзвичайна подія в районі 145 опори з боку Краснодарського краю", у зв'язку з чим рух на мосту зупинений.

Російські політики закликають до "помсти" Україні після вибухів на Кримському мосту 17 липня. Зокрема, член путінської партії "Єдина Росія", сенатор Володимир Джабаров пропонує захопити українські міста Одесу та Миколаїв.

Зараз ви читаєте новину «Туристичний сезон у Криму змінився "бавовняним" – Гуменюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути