середа, 20 червня 2018 08:28

Торгуються за магніти по 4-6 грн: прихильник Путіна розповів про зубожіння курортників у Криму

Торгуються за магніти по 4-6 грн: прихильник Путіна розповів про зубожіння курортників у Криму
Тільки з середини червня в окупованому Росією Криму стала спостерігатися подібність курортного сезону. Фото - Цензор.НЕТ

Відомий у минулому прихильник президента РФ Володимира Путіна і підприємець Олег Зубков заявив, що тільки з середини червня в окупованому Росією Криму стала спостерігатися подібність курортного сезону.

При цьому серед відпочивальників дуже мало платоспроможних туристів, пише видання "Крим Реалії".

"Курортний сезон в Криму почався. Успішним його назвати не можу, оскільки в травні всього два святкові дні були більш-менш схожі на гідну присутність відпочиваючих. Для порівняння скажу, що в 2013 році таких днів було як мінімум 22", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бажаєте відпочити на військовому полігоні?" – кримські пляжі патрулюють винищувачі

Зубков зауважив, що окупаційний уряд Криму зайнятий власним збагаченням і не робить абсолютно нічого для підвищення туристичної привабливості півострова. За його словами, тільки в останні вихідні в Криму стало можливим говорити про початок курортного сезону.

Свіже фото пляжу з окупованого Росією Криму виклали у мережі. Фото з Судака на південному берегу Крима опублікував в своєму Twitter блогер RoksolanaToday & Крим. Користувачі звернули увагу, що ніхто не користується послугою оренди лежаків.

Зараз ви читаєте новину «Торгуються за магніти по 4-6 грн: прихильник Путіна розповів про зубожіння курортників у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути