четвер, 25 жовтня 2018 14:15

Суд окупантів відхилив апеляцію захисту "кримського диверсанта" Панова

Суд окупантів відхилив апеляцію захисту "кримського диверсанта" Панова
Засідання у справі Євгена Панова в Криму / фото: І. Котелянець

Апеляційний суд у Москві залишив у силі вирок "суду" в окупованому Криму у справі "українського диверсанта" Євгенія Панова.

"Московський "суд" сьогодні очікувано відмовив за всіма нашиим апеляційними вимогами, залишивши вирок окупаційного суду Криму - 8 років", - написав брат політв'язня Панова Ігор Котелянець у себе на Facebook.

10 серпня 2016-го Федеральна служба безпеки Російської Федерації опублікувала офіційну заяву, в якій стверджує, що в окупованому Криму затримала організатора "терористичних актів". Ним виявився житель Запорізької області Євген Панов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцову присудили престижну премію імені Андрія Сахарова

16 квітня 2018-го окупаційний суд Криму розпочав розгляд справи "українського диверсанта" Панова по суті. Обвинувачений відмовився від угоди з російським слідством. 13 липня 2018-го окупанти засудили "українського диверсанта" до 8 років колонії суворого режиму. Адвокати оскаржили вирок.

Засуджений у Росії українець Олександр Кольченко написав листа засудженому українському режисерові Олегу Сенцову, який нещодавно припинив голодування.

Зараз ви читаєте новину «Суд окупантів відхилив апеляцію захисту "кримського диверсанта" Панова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути