середа, 19 липня 2017 12:49

Стало відомо, хто призначив Аксьонова "керівником" Криму

Стало відомо, хто призначив Аксьонова "керівником" Криму
Сегрій Аксьонов очолив Крим з письмового дозволу Януковича. Фото: Замполит

Сергія Аксьонова, який нині очолює Крим, призначив на посаду Віктор Янукович. Відповідний письмовий дозвіл прем'єр анексованого півострова отримав в той час, коли президент-утікач зник у невідомому напрямку.

Про це повідомив правозахисник Микола Полозов в інтерв'ю, зазначає "24 канал".

Полозов стверджує, що таку інформацію надав колишній спікер Верховної Ради Криму Володимир Константинов під час допиту в суді.

"Коли йшлося про зняття Могильова (прем'єр Криму. – Gazeta.ua) та призначення нового прем'єр-міністра, Константинов підтвердив, що призначення Аксьонова стало можливим після отримання письмового дозволу з боку "президента" Януковича, який в цей час кілька днів був відсутній в Україні та перебував у невстановленому місці", – сказав Полозов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза із Росії накрила окупований Крим

У червні Аксьонов заявив, що на території півострова утисків за національною ознакою немає. А представник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова сказала, що використання інформації із соцмереж про порушення прав і свобод в Криму, зокрема - кримських татар, є "нонсенсом і парадоксальним трендом західних партнерів".

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто призначив Аксьонова "керівником" Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути