Ексклюзиви
неділя, 11 червня 2017 15:30

Аксьонов відхрещується від утисків за національною ознакою в Криму

Аксьонов відхрещується від утисків за національною ознакою в Криму
На території півострова утисків за національною ознакою немає - Аксьонов. Фото: Еспресо.TV

На території півострова утисків за національною ознакою немає.

Про це заявив голова окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов під час медіафоруму "Відкритий Крим: своїми очима".

"Усі народи, які населяють півострів, мають рівні права і можливості, як повноцінні громадяни Російської Федерації. Ніяких утисків за національною ознакою немає", - заявив псевдопрем'єр Криму.

Він додав, що представники усіх народів, які мешкають у Криму, представлені в органах державної влади та зазначив, що на території Криму проживають представники 175 національностей: найчисельнішою групою є росіяни (65%), на другому місці - українці (15,7%), на третьому - кримські татари (12% населення).

У свою чергу представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що використання інформації із соцмереж про порушення прав і свобод в Криму, в тому числі - кримських татар, є "нонсесом і парадоксальним трендом західних партнерів".

В анексованому Росією Криму за порушення російського законодавства почали штрафувати колекторські фірми. Вони займалися стягненням боргів з позичальників, які отримали кредити в українських банках.

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов відхрещується від утисків за національною ознакою в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути