понеділок, 09 січня 2017 17:03

США відправили військовий літак до окупованого Криму

США відправили військовий літак до окупованого Криму

Два американських військових літака сьогодні вилетіли з авіабаз в Західній Європі для проведення розвідки біля російських кордонів в Баренцевому морі та біля Криму. Про це свідчать дані західних сайтів, які відстежують пересування військової авіації. Повідомляє interfax.

Стратегічний розвідувальний літак ВПС США RC-135W, який піднявся з авіабази Мілденхолл в Великобританії, прямує уздовж Норвегії в напрямку Мурманської області. Його супроводжує американський літак-заправник KC-135T - пишуть в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія завезла в Крим нове озброєння

Другий - патрульний літак ВМС США P-8A Poseidon, що вилетів з авіабази Сігонелла в Сицилії, направляється через повітряний простір Болгарії в сторону Криму.

Одначосно з боку Балтійського моря до Калінінградської області підлетів шведський літак-розвідник Gulfstream 4. Він здійснює прольоти по витягнутому еліпсу уздовж всього її узбережжя.

В останні кілька місяців різко зросла інтенсивність польотів американських розвідувальних літаків біля російських кордонів, зокрема, на Балтиці і біля узбережжя Криму, а також поблизу російських баз в Сирії і бойових кораблів ВМФ Росії в східному Середземномор'ї. Практично щодня фіксуються до двох-трьох і більше таких польотів.

Головою національної розвідки Сполучених штатів Америки став прихильник санкцій проти Росії.
Зараз ви читаєте новину «США відправили військовий літак до окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути