пʼятниця, 13 жовтня 2017 19:08

Скандал на Чорноморському флоті: командир "Орська" обкрадав команду

Скандал на Чорноморському флоті: командир "Орська" обкрадав команду
У 2014 році капітан Скворцов урочисто вручав ключі від нових квартир офіцерам-учасникам "Кримської весни". Фото: Красная звезда

Командир великого десантного корабля "Орськ" Чорноморського флоту РФ обкрадав співслужбовців.

В окупованому Севастополі — скандал. Зразковий російський командир, капітан другого рангу Андрій Скворцов упіймався на крадіжці.

Скворцов командував великим десантним кораблем (ВДК) "Орськ" — ветераном російських військово-морських сил, що зійшов на воду ще півстоліття тому. Командир регулярно збирав гроші "на ремонт огорожі" у офіцерів, а ті — у матросів. Ремонтні витрачав на себе: шикарний джип, квадроцикл, скутери.

Офіцери слухняно здавали гроші — щоб зразковий капітан не створив їм проблем по службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна добровільно віддала флот Росії

На останньому транші в 100 тис. руб. (45 тис. грн.) злодія затримали і на 2 роки вигнали з усіх посад. Про це повідомили окупантські ЗМІ.

Торік за підсумками військових навчань російських ВМС на "Кубок моря-2016" у Санкт-Петербурзі Скворцов переміг у номінації "Кращий командир десантного корабля".

В анексованому Криму завершили масштабні навчання. Завдання бойової підготовки виконували підводні човни, кораблі та морська авіація російського Чорноморського флоту.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на Чорноморському флоті: командир "Орська" обкрадав команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути