понеділок, 09 жовтня 2017 15:39

Росія відпрацьовує морські атаки в акваторії Криму

Росія відпрацьовує морські атаки в акваторії Криму
На бойовій підготовці підводні човни, кораблі та морська авіація. Фото: LiveInternet

В анексованому Криму завершили масштабні навчання на морських полігонах. Завдання бойової підготовки виконували підводні човни, кораблі та морська авіація російського Чорноморського флоту.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на Міністерство оборони Росії.

"Протягом кількох діб екіпажі кораблів провели навчання у складі корабельних ударних, протичовнових і мінно-тральних тактичних груп у взаємодії з береговими ракетно-артилерійськими з'єднаннями, морською авіацією і ППО флоту", – цитує прес-служба Міноборони Росії начальника відділу інформаційного забезпечення В'ячеслава Трухачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські військові підписали контракт із ЗС Росії

Зазначається, що тактичні групи протичовнових і ракетних кораблів флоту вразили за допомогою ракетних комплексів "Оса" крилаті ракети, запущені береговим ракетним комплексом "Утес".

За допомогою крилатих ракет "Москит" екіпажі ракетних катерів атакували загін кораблів. По умовному супротивнику завдала бомбовий удар морська авіація.

Нагадаємо, Росія почала розсилати повістки на строкову військову службу до лав Збройних сил Російської Федерації в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Росія відпрацьовує морські атаки в акваторії Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути