понеділок, 19 червня 2017 16:19

"Русский мир" у дії: "КаZантип" перетворився на Прип'ять

Колись найвідоміший фестиваль електронної музики на пострадянському просторі "КаZантип" у кримському селі Попівка зараз чимось нагадує місто Прип'ять у Чорнобильській зоні відчуження. Відповідні фото опублікували в Twitter-акаунті "Сектор Крыма".

До анексії Росією Криму до села Попівка щоліта з'їжджалися тисячі любителів коктейлю з сонця, моря і електронної музики різних напрямків.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там наші вороги" - росіяни не хочуть відпочивати в Криму

Такий вигляд він мав раніше, до окупації півострова.

 

До весни 2014 року було неможливо уявити порожні пляжі узбережжя і похмурий, постапокаліптичний вигляд колись яскравих і дивних будівель, що світяться.

 

Зараз на фото можна побачити, що людей на пляжі немає. Сцена та інші конструкції занедбані, атмосфера нагадує більше Прип'ять, ніж давній добрий "КаZантип", пише "Сегодня".

 

У курортному селі Піщане, що в окупованому Криму, шторми та зсуви повністю зруйнували набережну – у воді лежать бетонні сходи та шматки конструкцій.

Зараз ви читаєте новину «"Русский мир" у дії: "КаZантип" перетворився на Прип'ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути