вівторок, 28 листопада 2017 10:33

Розповіли, що вчинила Росія з українськими військовими-зрадниками в Криму

Розповіли, що вчинила Росія з українськими військовими-зрадниками в Криму
Основних командирів, які заслужили медальки за "повернення " Криму, тримають і просувають по службі. Фото: Преса України

Українських військових-перебіжчиків, які після анексії Криму Росією вирішили служити в лавах Збройних сил РФ, вижили звідти при першій же можливості.

Про це розповів екс-заступник командира Керченського батальйону морської піхоти Олексій Нікіфоров. Інформує "Крим. Реалії".

"У 2014 році, "Сарафанне радіо" доносило до нас, що російські кадрові офіцери не сприймали наших. Так було, принаймні, в колишній нашій військовій частині. Звідти військовослужбовців перевели по Криму, залишилося тільки кілька прапорщиків . Розповідали, що було таке ставлення: "Ей, іди сюди, військовий недороблений, ми з тебе зараз росіянина робити будемо," – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдалий час виступати за визнання Криму частиною Росії – словацький депутат

За його словами, українських військових-зрадників прибирали з Криму під виглядом курсів, заявивши, що їх підготовка не відповідає рівню російських військовослужбовців.

"Але основних командирів, які заслужили медальки за "повернення " Криму, тримають і просувають по службі. Це стосується і мого колишнього командира, і командира 36-ї бригади, яких тягнуть, щоб показати, які вони "заслужені". А що стосується тих , хто нижче званням, їх не питають ", - підкреслив він.

Раніше повідомлялось, що російських військових, які брали участь у захопленні Криму, згодом відправили воювати на Донбас. Дані і фото оприлюднило міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, що вчинила Росія з українськими військовими-зрадниками в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути