понеділок, 11 вересня 2017 22:16

Росія спробує створити "паралельний" Меджліс - Чубаров

Росія спробує створити "паралельний" Меджліс - Чубаров
Російська Федерація не виконує рішень Міжнародного суду ООН щодо скасування заборони Меджлісу кримськотатарського народу. Фото: Уніан

Російська Федерація не виконує рішень Міжнародного суду ООН щодо скасування заборони Меджлісу кримськотатарського народу.

Про це на прес-конференції в Києві заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Я думаю, що у виступі президента України на Генеральній асамблеї ООН, яка відбудеться буквально наступного тижня, необхідно акцентувати увагу на тому, що Росія уникає виконання рішень Міжнародного суду ООН, і, таким чином, вона продовжує руйнувати систему міжнародного правосуддя, яка сформована Організацією Об'єднаних Націй", - заявив Чубаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чубаров дав відповідь Німеччині щодо "замороженого питання Криму"

Що стосується рішення ЄС про відміну на заборону Росією Меджлісу кримськотатарського народу, то, за словами Чубарова, Москва "тягне час" з метою підготовки паралельної структури в Криму.

Після анексії Криму Росія заселяє півострів сотнями тисяч своїх громадян. Повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Зараз ви читаєте новину «Росія спробує створити "паралельний" Меджліс - Чубаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути