Ексклюзиви
понеділок, 04 листопада 2019 15:46

Росія проведе в Криму бойові тренування

Росія проведе в Криму бойові тренування
С-400 є зенітною ракетною системою великої й середньої дальності. ФОТО: bigmir.net

На 7 листопада РФ запланувала провести в районі окупованого Севастополя тренування бойових розрахунків систем протиповітряної оборони С-400.

Повідомили про це в Міністерстві оборони Росії.

"У рамках навчання з протиповітряної оборони з бойовими розрахунками дивізіону С-400 з'єднання ППО ПРО (протиповітряної та протиракетної оборони Південного військового округу. – Gazeta.ua) проведуть тренування з відбиття авіаційного удару умовного противника", – ідеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, під час навчань зенітні ракетні системи розгорнуть у бойовий порядок. Крім того, виконуватимуться практичні завдання з відбиття авіаційного удару умовного противника з проведенням електронних пусків по повітряних цілях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФСБ вербує українців, які їздять до анексованого Криму

Наприкінці жовтня Росія в окупованому Криму випробовувала ракети. Під час навчань на півострові ворог перевірив систему протиповітряної оборони, випробував ракетні комплекси з максимальною зоною ураження – 600 км. Якщо таку ракету випустять у районі Євпаторії, вона долетить за 20 км від Києва.

Зараз ви читаєте новину «Росія проведе в Криму бойові тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути