пʼятниця, 05 жовтня 2018 08:39

Путінські інженери пояснили, як будуть латати Керченський міст
3

Путінські інженери пояснили, як будуть лагодити частину Керченськогомосту, яка завалилася
Фото: Город 55
Путінські інженери пояснили, як будуть лагодити частину Керченськогомосту, яка завалилася
Путінські інженери пояснили, як будуть лагодити частину Керченськогомосту, яка завалилася

Окупанти збираються залатати частину Керченського мосту, яка обвалилася.

Для підйому частини, яка впала у воду, будуть потрібні, як мінімум, два плавучих крана. Вони мають не просто підняти важку конструкцію, але ще перевернути її в повітрі, вважають будівельники та інженери.

Якщо інженери з'ясують, що проліт пошкоджений, то доведеться замінити його на новий.

Причиною падіння, на думку фахівців, стала несправність однієї з домкратних систем, яка опускала багатотонну конструкцію на опори, пише "Дни.ру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський міст постраждав у аварії з плавучим краном

Видання нагадує, що падіння прольоту - не перша серйозна подія на об'єкті. Через кілька тижнів після відкриття автомобільної частини Кримського моста помер робітник, задавлений величезним краном з вантажем. У червні на з'їзді з Кримського моста сталася серйозна аварія, жертвою якої став водій Peugeot 307. А в серпні на Кримському мосту легковий автомобіль зіткнувся з автоцистерною, яка проводила дорожні роботи. В результаті події постраждали дві людини - їх доставили в лікарню. Аварія принесла незручності і іншим водіям. Поліція тимчасово обмежила рух в напрямку півострова - близько доби на Кримському мосту працювала лише одна смуга.

В окупованому Криму при будівництві залізничної частини Керченського мосту упав проліт. Ніхто не постраждав внаслідок інциденту. Надзвичайна подія трапилася на морській ділянці будівництва моста між Тузлинської косою та островом під час опускання прольоту на опори, передають ЗМІ, підконтрольні окупантам.

Зараз ви читаєте новину «Путінські інженери пояснили, як будуть латати Керченський міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути