вівторок, 12 травня 2020 04:47

Путін вирішив роздати квартири в Криму звільненим українським правоохоронцям

Путін вирішив роздати квартири в Криму звільненим українським правоохоронцям
Путін роздає квартири в Криму. Фото: Медуза

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду РФ підготувати указ про забезпечення житлом громадян Росії, які проходили службу в українських правоохоронних органах в Криму і перебували на обліку в якості нужденних у житлових приміщеннях до 18 березня 2014 року, коли Росія анексувала Крим.

"Уряду Російської Федерації підготувати спільно з МВС Росії, Росгвардією і представити проект указу Президента Російської Федерації, що передбачає вирішення питання, пов'язаного із забезпеченням житловими приміщеннями громадян Російської Федерації, звільнених зі служби в правоохоронних органах України з правом на пенсію, що проходили службу в Республіці Крим і м.Севастополі та перебували на обліку як нужденних у житлових приміщеннях за місцем служби до 18 березня 2014 року", - йдеться в повідомленні Кремля.

Термін вирішення питання зазначений до 1 лютого 2021 року.

Путін затвердив перелік доручень за підсумками зустрічі з представниками громадськості Криму і Севастополя, що відбулася 18 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця українського школяра отримав посаду в Криму

Росія 16 березня 2014 роки провела кримський "референдум". Неконституційність референдуму визнали кримськотатарський Меджліс, Європейський Союз і США. Європейський Союз заявив, що не визнає зараз і не визнає в майбутньому незаконну анексію Криму Росією.

Зараз ви читаєте новину «Путін вирішив роздати квартири в Криму звільненим українським правоохоронцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути