Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 13:39

Путін перетворив Росію на країну-ізгоя після анексії Криму - журналіст

Путін перетворив Росію на країну-ізгоя після анексії Криму - журналіст
"Путін перевів Росію в розряд країн, для визнання злочинів яких непотрібні докази" - Ганапольський. Фото: Lenta.ru

Володимир Путін приведе Росію до повної ізоляції і згодом до краху Кремля через те, що не визнає факти своєї причетності до різних злочинів не тільки в своїй країні, а й за кордоном.

Таку думку висловив журналіст Матвій Ганапольський, передає "Обозреватель".

В інтерв'ю каналу NBC, яке вийшло напередодні, журналіст сказав, що якби Путіна і запитали, чи не труїв він колишнього шпигуна Сергія Скрипаля, він би тільки розвів руками і, зрозуміло, подивився на співрозмовника.

"Гасло Росії - настамнет, настамнебыло, митамнеприсутствуем. Ці фрази говорять з посмішкою, а за ними йде наступне - "а принесіть нам докази". Помилка Путіна в тому, що своїми діями після анексії Криму він перевів Росію в розряд країн, для визнання злочинів яких не потрібні докази. Спочатку в Криму не було нікого, а потім була заява самого Путіна, що він особисто керував кримською операцією. Цього цілком достатньо для того, щоб до Росії застосували презумпцію винності. І ось це, напевно, найбільша проблема для сучасної Росії", - вважає Ганапольський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крим - це Україна": Волкер стильно потролив росіян на Мінських перемовинах

Журналіст зазначає, що саме така "політика" Путіна зробила з Росії країну-ізгоя.

"Тільки-но з'являється нова хакерська атака, з'являються якісь незрозумілі військовослужбовці в Сирії, чи когось труять в якійсь європейській країні. Запитайте себе самі, які перші назви терористичних країн вам приходять у голову. Звичайно ж, Північна Корея і Російська Федерація", - наголошує він.

Президент РФ Володимир Путін завершить своє передвиборче турне мітингом 14 березня в анексованому Криму. Джерела, близькі до адміністрації Кремля, повідомили, що у нього буде багато заходів на півострові, але головним з них буде мітинг у Севастополі.

Зараз ви читаєте новину «Путін перетворив Росію на країну-ізгоя після анексії Криму - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути